Werk van freelance tekstschrijver
Tekst Moet Lopen

Als tekstschrijver (of in goed Engels: copywriter) zorgt Tekst Moet Lopen voor bondige teksten die helder verwoorden wat jij wilt zeggen. In de taal van jouw doelgroep, of dat nu managers of scholieren zijn. Bovendien zorgt onze tekstschrijver voor nét dat beetje extra: een verrassend accent, een heldere verklaring, pure verleiding... of wat je ook maar met je tekst wilt bereiken. Op deze pagina zie je hier enkele voorbeelden van.

Ons werk:

Aviko Oerfriet, Storytelling om van te smullen

Oerfriet, een prachtproduct van Aviko met een prachtwebsite door Logisz. Dat vraagt om een sterk stukje storytelling. Want Oerfriet is anders dan andere friet. Daar zetten wij graag onze tanden in.

Website: www.avikooerfriet.nl
Opdrachtgever: Logisz

Ons werk:

BOG, Informatiekrant

De Stichting tot Beheer van Onroerende Goederen (BOG) in Zutphen wil haar huurders graag op de hoogte houden van wat er speelt bij deze bijzondere organisatie. Het medium: een informatiekrant. Met korte artikelen over onder meer lopende projecten, een interview met een huurder van een monument en tips voor veilig wonen. Tekst Moet Lopen verzorgde de interviews, artikelen, de eindredactie en de coördinatie rondom vormgeving en drukwerk.

Resultaat: BOG huurderskrant
Opdrachtgever: Stichting BOG

Ons werk:

Woonzorgcentrum De Vijverhof, Magazine

Een vertrouwde en veilige omgeving waar iedereen zich prettig thuis voelt. Met goede zorg, thuiszorg, een verpleeghuis en gezellige activiteiten voor iedereen die mee wil doen. Dat is woonzorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel. Om ‘inwoners’, medewerkers, familieleden en buurtgenoten op de hoogte te houden van wat er speelt, verschijnt drie keer per jaar het magazine Spraakwater. Tekst Moet Lopen verzorgt de interviews en (eindredactie van) de artikelen.

Resultaat: magazine HSB de Vijverhof
Opdrachtgever: qlant

Ons werk:

Kaemingk, Website Werken bij Kaemingk

Kaemingk is een verrassend internationaal bedrijf in het hart van de Achterhoek. Medewerkers reizen alle continenten af om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Om deze vervolgens aantrekkelijk te presenteren in inspirerende showrooms voor inkopers van over de hele wereld. Het team groeit en Kaemingk heeft regelmatig nieuwe ondernemende collega’s nodig. Vandaar deze speciale vacaturesite, met alles over werken bij Kaemingk. Tekst Moet Lopen schreef de teksten.

Resultaat: www.werkenbijkaemingk.com
Opdrachtgever: qlant

Ons werk:

Sité Woondiensten, Folder

Een klusje dat al weken, maanden of zelfs jaren ligt te wachten. Sité Woondiensten helpt huurders graag een handje bij de uitvoering ervan. Oók als het gaat om slimme tips voor een lagere energierekening. In een folder legt Sité uit hoe. De opdracht voor Tekst Moet Lopen: bedenk een leuke kopregel en schrijf een aansprekende foldertekst. Zie hier het resultaat.

Resultaat: Sité folder
Opdrachtgever: Sterk! buro

Ons werk:

Autobedrijf Braber, Advertentie

Een zomer lang gratis rijden in een gloednieuwe Kia Picanto, wie wil dat nou niet? Je maakt kans door mee te doen aan de selfie-actie van Autobedrijf Braber in Ede. Tekst Moet Lopen schreef een pakkende heading en de advertentietekst.

Resultaat: advertentie Picanto selfieactie
Opdrachtgever: Mindbite

Ons werk:

HAN, SEO webteksten HAN/FEM

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) verzorgt meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen. Om aanstormend talent de weg te laten vinden naar de HAN, moeten de opleidingen bij de eerste zoektocht op internet goed omschreven zijn. De Faculteit Economie, Management en Recht (FEM) vroeg Tekst Moet Lopen daarom de webteksten van haar 15 voltijdsopleidingen te redigeren en te optimaliseren op zoekwoorden (SEO). Tegelijk hebben we de SEO webteksten in lijn gebracht met de eerder door ons geschreven brochure van de FEM.

Website: www.han.nl/fem
Opdrachtgever: HAN

Ons werk:

ATAG, Brochure

ATAG keukenapparatuur behoort tot de absolute wereldtop in kwaliteit, functionaliteit en design. Vandaar ook de toonaangevende positie op de Nederlandse markt. Maar ATAG heeft nog meer pannen op het vuur. Een goed oog voor de kookwensen van de consument leidt tot verrassende innovaties. Tekst Moet Lopen vertaalde deze technische hoogstandjes naar een noviteitenbrochure om de vingers bij af te likken.

Resultaat: ATAG brochure noviteiten
Opdrachtgever: ATAG

SEO tekstschrijver voor je website

Heb je een copywriter nodig? Bijvoorbeeld voor jouw website met seo (zoekmachine optimalisatie), nieuwsbrief, magazine, advertentie of mailing? Neem contact op met de tekstschrijver van Tekst Moet Lopen.

Kom in contact